Slik slår du av tidsbegrensning på iPhone med eller uten kode
Har du noen gang blitt avbrutt av tidsbegrensning på iPhone? Kanskje du satte en skjermgrense for å unngå å bli avhengig av smarttelefonen, eller kanskje du har en brukt iPhone der enkelte apper er styrt av foreldrekontroll. Intensjonene var gode, men nå skaper begrensningen trøbbel. Ikke bekymre deg, i denne artikkelen vil du lære hvordan du deaktiverer tidsbegrensning på iPhone Enkelt.
I denne artikkelen:
Del 1. Hva er tidsbegrensning på iPhone
Tidsbegrensning begrenser den daglige bruken av bestemte apper eller selve telefonen. Den er laget for å hindre brukere i å bli distrahert av iPhone mens de jobber, eller for at foreldre skal kunne endre foreldrekontroll på barnas iPhoner.
App‑tidsbegrensning
Denne typen tidsbegrensning begrenser bare bruken av bestemte apper. Når du når grensen, blir appen automatisk låst, og iPhone viser et varsel der det står "Du har nådd grensen for [App]". Andre apper kan fortsatt brukes som normalt.
Skjermtidsgrense
Skjermtidsgrense styrer tiden som brukes på enheten som helhet. Det betyr at alt du gjør på iPhone blir tatt med i beregningen. Når grensen er nådd, blir iPhonen låst. Foreldre setter ofte denne grensen for å hindre at barna blir avhengige av telefoner. Du kan også bli plaget av skjermtidsgrensen fordi du satte den opp for lenge siden og glemte å slå den av, eller fordi den ble satt av forrige eier på en brukt iPhone.
Del 2. Slik slår du av tidsbegrensning på en iPhone‑app
Åpen Innstillinger og trykk Skjermtid.
Å velge App-grenser. Trykk på appen du vil fjerne grensen for, og trykk deretter Slett grense.
iPhonen vil spørre om du er sikker på at du vil slette denne grensen. Trykk Slett grense igjen for å bekrefte.
Nå er appgrensen fjernet. Du kan bruke den appen fritt uten begrensninger.
Del 3. Slik fjerner du skjermtidsgrense med kode
Åpen Innstillinger og så Skjermtid.
Bla til bunnen, der finnes et alternativ som heter Slå av app- og nettstedsaktivitet. Trykk på det, og trykk igjen i varselet som dukker opp for å bekrefte.
Du blir sannsynligvis bedt om Skjermtid koden din, som er en firesifret eller seksifret PIN‑kode. Etter at du har skrevet inn koden, er Skjermtid deaktivert.
Del 4. Kode mistet: Slik tilbakestiller du
Du kan ikke slå av skjermtidsgrensen uten koden den ber om. Men selv om du ikke kjenner koden, kan du fortsatt nå målet ved å sette en ny.
Åpen Innstillinger og gå til Skjermtid > Endre passord for skjermtid. I varselet som dukker opp, trykk Endre passord for skjermtid en gang til.
Når den ber deg skrive inn koden, trykk Glemt passord.
Deretter må du bekrefte Apple‑ID‑en eller telefonnummeret ditt for å sikre at du har lov til å gjøre denne endringen. Følg instruksjonene.
Nå kan du angi en ny kode for tidsbegrensning. Med en gyldig kode kan du fortsette å slå av skjermtidsgrensen ved å følge trinnene i del 3.
Hva om du ikke aner hva Apple‑ID‑en eller telefonnummeret er? Du kan likevel fjerne tidsbegrensningen med metoden i neste del.
Del 5. Slik blir du kvitt tidsbegrensning uten kode
imyPass iPassGo kan omgå nesten alle typer låser og begrensninger på en iPhone, inkludert en tidsbegrensning, uten kode. imyPass iPassGo er laget for å hjelpe brukere uten teknisk erfaring, og byr på et enkelt grensesnitt og en enkel arbeidsflyt. Du kan låse opp tidsbegrensning med bare noen få klikk.
4 000 000+ nedlastinger
Lås opp skjermtidsgrense uten kode eller telefonnummer.
Enkel bruk uten tap av data.
Støtter iPhone/iPad og flere iOS‑versjoner.
Fungerer jevnt og sikkert i alle situasjoner.
Du må slå av Finn min iPhone før opplåsing.
Last ned og installer imyPass iPassGo på Windows‑ eller Mac‑maskinen din.
Koble iPhone til datamaskinen med en kabel og start programmet. Klikk Lås opp skjermtid på høyre side av vinduet.
iPassGo gjenkjenner enhetsinformasjonen din for bekreftelse. Etter at du har bekreftet, klikker du på Start -knappen, så fjerner programmet koden automatisk.
Konklusjon
Nå har du lært hvordan du fjerner tidsbegrensning på iPhone‑apper eller på skjermen. Det er enkelt å slå av appgrense, mens fjerning av skjermgrense krever kode for bekreftelse. Hvis du har glemt koden, kan du enten tilbakestille den eller bruke imyPass iPassGo til å fjerne grensen direkte uten tap av data.
Hot løsninger
-
Lås opp iOS
-
iOS-tips
-
Lås opp Android
-
Passordtips