Navigering

Hur du pausar din plats korrekt i Hitta min på iPhone

Att dela plats på en iPhone är ett praktiskt sätt att skicka platsinformation till vänner och familjemedlemmar. Men varje mynt har två sidor, och det gäller även platstjänster. Det innebär säkerhetsrisker och bekymmer. Det är därför förståeligt att användare vill pausa plats i Hitta min iPhone. Den goda nyheten är att du har flera sätt att sluta dela din aktuella plats. Den här guiden delar beprövade metoder och detaljerade steg.

Pausa plats i Hitta min

Del 1: Kan du pausa din plats i Hitta min?

Att pausa plats innebär att du tillfälligt döljer din live‑position eller fryser din nuvarande plats. Kan du pausa din plats i Hitta min? Ja, men du hittar inget alternativ eller ingen knapp som heter ”Pausa plats” på din iPhone. Faktum är att när du väl stänger av platstjänster för delning på en iOS‑enhet kommer andra att se den senast tillgängliga platsen i stället för att du försvinner från kartan.

Del 2: Hur du pausar plats i Hitta min på iPhone

Sätt 1: Hur du pausar plats i Hitta min iPhone med flygplansläge

Pausar flygplansläge platsdelningen? Ja, detta är det enklaste sättet att tillfälligt pausa din plats på iPhone. När du vill dela din plats igen behöver du bara stänga av flygplansläget. Tänk dock på att denna metod bryter alla anslutningar på din enhet.

Flygplansläge
Steg 1

Ange Kontrollcenter på din iPhone.

Steg 2

Tryck på Flygplan knappen för att slå på den.

Notera

Att stänga av din iPhone kan också pausa platsdelningen.

Sätt 2: Hur du pausar platsdelning på iPhone

Stäng av platstjänster
Steg 1

Öppna inställningar app.

Steg 2

Gå till Sekretess och säkerhet, då Platstjänster.

Steg 3

Slå av Platstjänsteroch tryck på Stäng av.

Inaktivera plats‑sms

Om du vill pausa platsen för en app ska du låta platstjänster vara Platstjänster aktiverat, välja appen i listan och välja Aldrig.

Sätt 3: Hur du pausar platsen efter att ha stängt av Hitta min iPhone

Kan du pausa din plats i Hitta min? Ja, det enklaste sättet är att helt stänga av Hitta min iPhone. Du kan inaktivera spårningsfunktionen för plats i appen Inställningar och bekräfta med ditt Apple‑kontolösenord.

Inaktivera Hitta min
Steg 1

Kör din inställningar app.

Steg 2

Tryck på din profil.

Steg 3

Gå till Hitta min och Hitta min iPhone.

Steg 4

Slå av Hitta min iPhone.

Steg 5

Ange lösenordet för ditt Apple‑konto och tryck på Stäng av.

Steg 6

Nu kan Hitta min inte spåra din live‑position.

Sätt 4: Hur du pausar plats genom att stänga av platsdelning

Du kan pausa platsdelning på din iPhone i appen Inställningar eller i appen Hitta min. Dessutom kan du sluta dela din plats med specifika personer samtidigt som du fortsätter att dela med andra.

I appen Inställningar

Inaktivera delning av plats i inställningar
Steg 1

Öppna din inställningar app.

Steg 2

Bege dig till Sekretess och säkerhet, då Platstjänster.

Steg 3

Knacka Dela min plats.

Steg 4

Slå av Dela min plats.

I Hitta min app

Inaktivera delning av plats i Hitta min
Steg 1

Springa det Hitta min app.

Steg 2

Gå till Mig fliken från botten.

Steg 3

Slå av Dela min plats under Min plats rubrik.

För en specifik kontakt

Steg 1

Gå till människor fliken i Hitta min app.

Steg 2

Välj den önskade kontakten.

Steg 3

Tryck på Sluta dela min plats knapp.

Sätt 5: Hur du pausar plats med en annan iOS‑enhet

Om du har flera iOS‑enheter kan du använda en annan enhet för att pausa plats i Hitta vänner. Om du till exempel lämnar en iPhone eller iPad hemma kan du använda platsinformationen från enheten i din väska.

Använd som min plats
Steg 1

Gå till inställningar appen på den sekundära enheten.

Steg 2

Tryck på din profil och se till att du är inloggad på samma Apple‑konto på båda enheterna.

Steg 3

Scrolla ner och välj Hitta min.

Steg 4

Tryck på Använd denna iPhone som Min plats knapp.

Steg 5

Ta sedan din primära iPhone, så kommer den inte att dela den verkliga platsen.

Del 3: Hur du pausar plats i Hitta min utan att inaktivera den

iLocaGo

4 000 000+ nedladdningar

Sluta dela plats på en iPhone eller iPad med ett klick.

Dölj live‑plats med valfri adress eller destination.

Simulera rörelser med mus eller tangentbord.

Erbjud flera lägen för olika ändamål.

Stöd för nästan alla iPhone- och iPad‑modeller.

Gratis nedladdning Gratis nedladdning

Hur du pausar plats i Hitta min iPhone utan att inaktivera den

Steg 1

Upptäck din iPhone

Kör platsförfalskningsverktyget efter att du har installerat det på datorn. Anslut din iPhone till datorn med en Lightning‑kabel. Se till att du litar på den här datorn. Därefter kommer programvaran att upptäcka din enhet direkt.

Anslut iPhone till datorn
Steg 2

Välj ett läge

Välj den Ändra plats alternativet om du behöver pausa den statiska platsen i Hitta min iPhone. De tre andra lägena, One-stop-läge, Flerstoppsläge, och Joystick-läge, används för att simulera rörelser.

Ändra plats
Steg 3

Pausa plats på iPhone

Skriv in en exakt adress i fältet eller klicka på destinationen på kartan. Klicka till sist på Ändra knappen för att bekräfta att platsen på din iPhone pausas. Nu kan du använda din iPhone som vanligt.

Byt plats

Slutsats

Penny Warren
Penny Warren

Penny fokuserar på felsökning av GPS och optimering av Windows. Tidigare arbetade hon som teknisk supportingenjör och hjälpte kunder att snabbt lösa platsrelaterade problem och systemproblem. Med sin erfarenhet inom IT-support erbjuder hon praktiska lösningar som verkligen fungerar. På fritiden tycker hon om att vandra och ägna sig åt geocaching, där hon testar GPS-teknik i verkliga miljöer.

Heta lösningar

iLocaGo

iLocaGo

Ändra din telefonplats med 1-klick

Gratis nedladdning Gratis nedladdning iLocaGo